Måndagkväll...

 Överlevde båda passen... ;)

Kyckling med lime och ingefära

Detta recept är taget från en av Itrims kokböcker, finns även här
 

Det närmar sig...

Har ju anmält mig till denna kurs, längtar...
 

Måndag

Tillbaka på jobbet efter helgen, lite kyligare är det...
Men ikväll är det Itimmöte, och något träningspass...

Resten av helgen...

Vi fortsatte lördagen med att möta upp Johan, och gå till Bosses glassbar som var öppen. Vi satte oss ute på en parkbänk, och så åt de som köpt glass eller sorbet det. Gick tillbaka till lägenheten en vända, duschade mm. Sen gick vi ut och åt mongolisk mat, dvs man plockar på en tallrik det man vill äta och lämnar till kocken så wokar han det. Sen blev det även efterrätt. Jag åt ju så klart inte, men de andra åt och blev nöjda, men det verkar inte vara något som Herteborna gärna äter igen, förstår inte, det är ju så gott...
Hände inte så mycket mer tror jag...
På fredagen när vi kom fick Linda sina födelsedagspresenter, tror hon blev nöjd och glad :)
På söndagen när vi skulle åka hem tog vi det lugnt. Men klockan skulle ju ställas om under natten, så vi låg till åtta, men enligt sommartid var ju klockan nio redan. Passerade Netonnet när vi åkte hem, stannade även till på Biltema i Gävle sen och lämnade av Johan som åkte till Frida.
En intensiv men rolig helg!

Linköping

har det härligt här i Linköping, solen skiner och det är varmt och härligt! har hunnit med en tur till stallet, sen blev det lunch. Johan skulle träffa en kompis, Linda och Jenny köpte sushi och l-å gick till Burger King. nu vilar vi på maten och väntar på att Johan ska komma hem


Surprise!!

Tidsinställt
Nu är vi antagligen framme i Linköping, för att gratta Linda som fyller år nästa vecka!
 
 

Nöjd :)

Är ganska nöjd med livet just nu!
Bästa tiden på året är våren, även innan det börjar grönska så härligt! Dagarna blir längre och längre, det är ljust både på morgonen och när man kommer hem, njuter!
Det rullar på på jobbet, mycket att göra men roliga arbetsuppgifter, även nya sådana i och med min nya titel ;)
Ny titel innebar ju löneökning :) :)
Hinner med att bry mig om mig själv, nu när vi inte har ponny längre!
 

i paketet...

var det en ny leksak :-D



tavlor

har satt upp tavlor på de ponnyer vi haft genom åren, och någon till bild ;)


Hur stor är en knytnäve?

Hittade detta tips:
  1. Ta fram en ganska stor bunke
  2. Fyll den ända upp till kanten med vatten (precis innan det rinner över)
  3. Stoppa ner handen i bunken
  4. Du ska stoppa ner handen så långt så det är precis där handen slutar och armen börjar.
  5. Ta upp handen igen
  6. Fyll på bunken igen med ett decilitermått och mät hur mycket vatten du måste fylla i för att fylla upp till kanten igen

Mängden vatten som du behövde fylla på motsvarar hur stor din knytnäve är i deciliter.

För mig så är den knappt 3 dl stor, därför ska jag till varje måltid äta 9 dl frukt och grönt (3 dl * 3 knytnävar).

Det är otroligt mycket men det ger en bra fingervisning för hur mycket frukt och grönt man ska äta...

 

sommarväder i helgen?




Väntar på paket...

Gjorde en inpulsshopping i söndags och väntar förväntansfullt...! I går följde jag kollinumret och såg att det hade kommit till spelbutiken 13.37... och sen då? Inget sms har kommit...

Snabba proteinfrallor

4 frallor
Ingredienser
  • 1/2 dl grahamsmjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk krossade linfrön
  • 1 ägg
  • 30 g vaniljprotein
  • 70 g lättkvarg
Sätt ugenen på 175 grader. Rör ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan ägg och kvarg. Smeten ska vara kladdig. Lägg bakplåtspapper på en plåt och klicka ut fyra frallor. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 min
Källa

Träning

Träning på Karma kl sju imorse, och 20 minuter på crosstrainern hemma på kvällen

Svårt att välja...

 
 

Kameraväska från Etsy!

Ha! meilade till hon som har snygga kameraväskor som ser ut som vanliga väskor och frågade varför hon inte skickade till Sverige, men det gör hon! Hon hade bara skrivit ut några länder... Nu ska hon lägga till Sverige med!
Men nu kommer det svåra att välja...
Här finns hennes väskor
Här är ett exempel på väska, ser ut som en vanlig handväska, men tada!
 
 
 

ägg?

inte visste jag att ägg finns i dunk?


Köttfärs med pepparrot i ugn

500 g köttfärs
10 potatisar
1 lök
4 morötter
Pepparrot på tub, ½ - 1 sådan
2 dl grädde
1 liten burk creme fraiche
(Alla mått bara ca)
 
Skiva potatis och morot
Fräs lök och köttfärs
Blanda sedan i även morot och potatisen och fräs på en stund till
Häll i grädde, creme fraichen och pepparrot och puttra en stund
Häll över i ugnsform och lägg på ost
I ugn ca 45 - 60 minuter, 200 grader

Blåsigt - sugen att resa...

Soligt men blåsigt ute, så tittar lite på resor istället... Har hittat "Sunwing Family Resorts" något som verkar passa våra krav på gym och barnvänligt
Detta ingår:
  • Barn under 12 år äter gratis
  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Familjeanpassat boende
  • Stora, barnvänliga pooler
  • Spa, gym och SATS-klasser
  • Aktiviteter och underhållning
  • Lollo & Bernie på hotellet
  • Skandinavisk barnklubb
  • Play & Chat med PS3
  • Restauranger och barer
  • Smarta måltidspaket
  • Direkt transfer och Easy Travel  
  • Ving service dygnet runt
  • Prisvärda, bekväma tillval
  • Rökfria hotell
Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca
Exempel på planlösning
Sunwing Fanabe Beach, Playa de las Americas, Teneriffa
 
 
Olika planlösningar...
Sunwing Arguineguin Seafront, Arguineguin, Gran Canaria

Sea Club, Alcudia, Mallorca, (Ej Sunwing...)
Väljer man "Orkidelägenhet" ingår gym
Mysigaste kanske, inte ett stort hotell utan mer bungalowstil
Wifi inte gratis
 

Upptrappningen

Efter vecka 12 är det dags för upptrappningen från snabbt (bara måltidsersättning) till varierat (2 måltidsersättning + 2 mål mat). Itrim säger att man måste ha en lugn upptrappning och att det tar två veckor för kroppen att komma upp i varv igen efter att gått på sparlåga näringsmässigt.

Itrims råd vid upptrappning:

  • Planera upptrappningen i god tid
  • Se till att handla hem det som behövs för en bra start
  • Börja heller upptrappningen i början av veckan än till helgen
  • Var försiktigt och börja skonsamt

Dag 1-3 av upptrappningen ska man äta en måltid bestående av en handflata fisk eller fågel (undvik kött och ägg) och tre knytnävar grönsaker, rotfrukter, frukt eller bär som gärna får vara kokta.

Dag 4-7  (upp till tre veckor) är det samma sak fast man kan äta kött eller ägg också.
Dag 8 och framåt är det två vanliga måltider enligt ovan och två ersättningar tills man nått sin målvikt.
 

Rynkeby


... och sen då?

Sen fortsätter man med fas 2 och 3. Jag har (antagligen) inte gått ner allt jag vill efter vecka 12 och skriver om hur man gör då i ett annat inlägg.
Från Itrims hemsida:


Fas 2: Förbättring (vecka 12-24)

Efter de första tolv veckorna kommer vi till förbättringsfasen, som fortsätter resten av första året. Nu får du hjälp med att bygga upp nya sunda och realistiska mat- och motionsvanor. Du fortsätter att träffa din viktminskningsgrupp varannan vecka och har individuell handledning och uppföljning med din hälsorådgivare.


Fas 3: Balansfasen (år två)

Efter det första året kan du välja att forsätta det andra året, den sk balansåret. Tio jämnt spridda gruppträffar samt fortsatt individuell handledning hjälper dig att bygga upp stabilitet kring dina nya mat- och motionsvanor. Allt för att din viktminskning ska vara stabil och bestående.

 

Motion

Vi rekommenderar att du motionerar på Itrim 2-3 ggr per vecka och gör vardagsmotion till en vana. Vi har en egen motionsanläggning som är speciellt utformad för att enkelt och säkert öka både kondition och styrka. Ett motionspass tar 30 minuter. Omklädningsrum och dusch finns på varje center.


kycklingsallad med quinoa

lunch på gång kycklingen som är kvar från fajitas dagen innan

salladen som är kvar

quinoa           


morgonpromenad

det blev en morgonpromenad med Jenny och Lakko, ca 5000 steg





Nötfärsröra med grönsaksfräs

1 portion, 296 kcal
Ingredienser
  • 200 g zucchini
  • 150 g champinjoner
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 100 g blandfärs
  • 1 msk tomatpuré
  • salt, peppar och chiliflakes
  • 1/2 tomat
 
  1. Dela champinjonerna i mindre bitar och skiva zucchinin i stavar.
  2. Lägg svamp och grönsaker i en stekpanna, pressa över vitlöken och tillsätt färsen. Krydda med salt, peppar och chiliflakes och stek tills färsen är genomstekt.
  3. Rör ner tomatpurén och blanda runt ordentligt.
  4. Servera med en halv tomat.
Källa

Vecka 9, enligt Itrim

Har ätit enligt Itrim nu i nio veckor. Har gått på "rivstart", och nu går jag på "snabbt". Torsdagen, en vecka innan skärtorsdag och påskhelgen, har jag ätit mina tolv veckor enligt fas 1... Kopierat från Itrims hemsida:

Itrim-programmet

Itrims viktminskningsprogram löper över två år och består av tre faser: viktminskningsfasen, förbättringsfasen och stabiliseringsfasen (år två).

Alla deltagare i Itrims viktminskningsprogram får en individuellt anpassad handlingsplan. Tillsammans med en personlig hälsorådgivare genomförs en inledande hälsoanalys och ett flertal regelbundna hälsouppföljningar i syfte att sätta upp mål och kontinuerligt följa upp dessa. Hälsouppföljningarna innefattar bland annat, överviktshistorik, mat- och motionsvanor, kroppsmätningar (vikt, midja och fettprocent) och mätning av blodtryck.

För att få gå Itrims viktminskningsprogram ska du ha fyllt 18 år och du får inte ha haft en diagnosticerad ätstörning. Är du gravid får du inte heller starta i Itrims viktminskningsprogram.

 

Fas 1: Viktminskning (vecka 1-12)

Viktminskningsfasen varar i tolv veckor, och fokus ligger på att bryta gamla vanor och att snabbt gå ner i vikt. Under viktminskningsfasen träffar du din hälsorådgivare för individuella samtal och deltar i gruppträffar varannan vecka. Beroende på din vikt, hälsa och förutsättningar i övrigt kommer du tillsammans med din hälsorådgivare överens om lämplig matsedel och träningsdos.


Itrims matsedlar:

  • Rivstart
    • Tre veckors snabb vikminskning, där du ersätter samtliga måltider med måltidsersättning (VLCD) för att bryta gamla vanor och för att få snabba resultat. Därefter går du över till någon av följande matsedlar:
  • Snabbt
    • Enbart måltidsersättning (LCD) under max nio veckor.
  • Varierat
    • En kombination av måltidsersättning och vanlig men fettsnål/fiberrik mat.
  • Handfast - minus
    • Vanlig men fettsnål/fiberrik mat.

Itrim har ett eget, kvalitetssäkrat sortiment måltidsersättningar vilka är godkända av Livsmedelsverket. När det kommer till vanlig mat rekommenderar vi fettsnål och fiberrik mat och använder oss av Itrims Handflatemetod som du kan läsa mer om här.


dresscode

hux flux kände vi för en dresscode, och klädde då ut oss till mätkillar, då de riktiga sådana tycker att dresscode bara är strunt :-D

Varannandagsväder...

I måndags snöade det, sen blev det sol, i förrgår och igår snöade det igen - kom nog två dm ca - och idag är det nästan 10 grader varmt och solsken så snän försvinner igen...

nya jackan

älska rea, 70% rabatt



Saftigt kolhydratsnålt bröd

En bunke är i princip vad du behöver till det här brödet. Det är otroligt saftigt, smakrikt och hälsosamt med sjukt bra näringsinnehåll.

Ingredienser
■1 1/2 dl krossade linfrön
■1 1/2 dl pumpafrön
■1 dl mandelmjöl
■1 dl krusklakli
■2 tsk brödkryddor
■1/2 tsk salt
■2 tsk bakpulver
■1 tsk honung
■200 g kvarg
■4 ägg

Sätt ugnen på 170 grader. Mixa ihop linfrön, pumpafrön, mandelmjöl och kruskakli till ett mjöl. Blanda i kryddor och bakpulver. Blanda samtliga ingredienser i en bunke. Klä en brödform med bakplåtspapper och lägg i smeten. Baka i mitten av ugnen i 70-80 minuter.

Källa


Saftigt nötbröd med aprikoser

Världens enklaste portionsbröd? Rör bara ihop och grädda i muffinspanna! Brödet får njutas av dig som äter enligt Handfast, Itrim

1 dl grovt rågmjöl
6 dl kärnvetemjöl med fullkorn
1 dl krossade linfrön
2 tsk bikarbonat
1 dl grovt hackade valnötter
1 dl torkade hackade aprikoser
1 tsk salt
4 dl mild lättyoghurt

1. Sätt ugnen på 200°. Rör ihop alla ingredienser i en stor bunke.
2. Fördela i muffinspanna så att det blir 12 bröd.
3. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Det går också att grädda brödet
i vanlig limpform, men kolla då med sticka att brödet är klart i mitten. Täck
ev. med folie på slutet så att det inte blir bränt.

Tips: Variera genom att tillsätta 1 dl lingon. Byt ut valnötterna mot cashewnötter
eller hasselnötter.

Källa


Trök

Snön har vräkt ner de senaste dagarna, men nu regnar det... Vi får inte vårt efterlängtade dataprogram till jobbet, pga ekonomin... Känner mig allmänt trött...
Men har iallafall nått ett delmål med vikten...
 

Snabbrätt med bulgur och grönsaker

Hittade detta "recept" på Bukefalos
 
I en kastrull, mät upp ½ dl bulgur, häll i valfri mängd frysta grönsaker och en dl vatten. Koka upp. Slå av plattan och låt kastrullen stå kvar. Byt om och tvätta av sig lite osv under tiden. Efter 10 minuter, häll upp bulguren-grönsakerna på tallrik tillsammans med en burk tonfisk/hackad skinka/whatever man har hemma och grynost med malen svartpeppar på.

shopping

handlade lite nya kläder på lunchen idag. man vill ju ha något som passar nu, men även sen... köpte bl a en jacka som är lite tight, men som nog blir bra om fem-tio kg ;-)
bilder kommer (kanske) sen...


Lite nytt

Håller på att sortera alla recepten jag har, lägger in dom under olika kategorier, såsom köttfärs, fisk mm, så att det blir lättare att hitta

Veckosallad

4 portioner

Ingredienser

1 liter  vitkål , finstrimlad
5 dl  mörötter grovriven
0,5 st  paprika röd strimlad
1 dl  purjolök hackad
0,5 tsk  svartpeppar

Vinägerblandningen

1 dl  olja
1 dl  vitvinsvinäge
1 dl  vatten
0,5 dl  socker eller mindre
1 tsk  salt
1 tsk  lime pressad


GÖR SÅ HÄR
1. Strimla vitkål. Grovriv morötter. Strimla paprika. Hacka purjolök. Blanda allt i en bunke med lock. Strö över med svartpeppar.
2. Vinägerblandningen. (valfri olja, rapsolja, solrosolja, matolja...) Blanda allt och koka upp. Häll den het över salladsblandningen. Tryck ihop salladen, så att så mycket som möjligt av salladen hamnar under vätskan.
3. Låt kallna och ställ den sedan i kylen. Om du har ett tättslutande lock så vänd bunken upp och ner någon gång då och då eller så får du röra om ibland.
4. Salladen är hållbar ganska länge.


i går

kvällspromenader inte längre i mörker
 

'inte nudda golv'




"Pizzasallad"

Tid: 20 minuter + ½ dygn i kylskåp

ca 4 portioner

Ingredienser:
•1 st (ca 7 dl strimlat) litet vitkålshuvud
•2 msk olivolja
•1.5 msk vitvinsvinäger
•0.5 tsk salt
•2 krm grovmalen svartpeppar

Utrustning som är bra att ha:
• mortel
• matberedare

Gör så här:


Strimla vitkålen. Detta kan göras med kniv för hand eller i matberedare. Om du gör för hand så är ett tips att använda en osthyvel.
 
Om du vill ha mjuk och saftig pizzasallad, som på en pizzeria gör då så här: Stöt vitkålen, gärna med en stöt (som man brukar använda i en mortel, se bild nedan). Eller också kan man "knåda" vitkålen med händerna.

Annat tips: Skålla först den rivna kålen, dvs häll hett vatten över vitkålen i ett durkslag och låt rinna av

Häll över olja, vinäger, salt och peppar och rör om. Smaka av. Tillsätt ev. mer av ovanstående ingredienser efter smak.
 
Låt stå i kylskåp, gärna ½ - 1 dygn innan servering, men minst 2 timmar.

Källa


matlåda

tog med en matlåda till jobbet ;-)


Veckan hittills...

Måndag - möte på Itrim med vägning
Tisdag - cirkelgym / läkartid HC Kilafors
Onsdag - Junta Carina
Torsdag - (9 veckor Itrim)
 
 

Tonfisksallad med mathavre, senaps- och balsamicodressing samt mandel

Antal portioner: 4
 
Ingredíenser

2 tonfiskburkar i olja
3 dl mathavre
vatten enligt anvisningar på paketet
1/2 gurka, tärnad
2 avocado, mosade
6 små kvisttomater, klyftade
1 rödlök, finhackad
1 salladshuvud, plockat
3 msk dijonsenap
3 msk balsamico vinäger
3 msk rapsolja
1 dl mandel
Salt att smaksätta med

 

Gör så här

1. Koka mathavren enligt anvisningarna på paketet.

2. Blanda balsamico och senap till dressingen, vispa i oljan sist, salta.

3. Blanda gurka, tomat, rödlök, avocado och sallad med den kokta mathavren samt lite av dressingen.

4. Häll bort oljan från tonfisken och vänd runt tonfisken i dressingen.

5. Läggg den på salladen och toppa med hackad mandel.

Källa


snö

så onödigt!


Söndag

Hittade föreställningen, filmad tidigare, på youtube
 

söndag

frostar av frysen men passar på att sitta i solen lite med


sol!

klockan är halv nio, Jenny och jag har precis ätit frukost efter att ha avklarat en promenad längs vargvägen redan :-D

Teater

Lördagen består av resa till Stockholm, mat, för de som äter sådant, och sedan teater. Är väl kanske inga favoriter, men man känner nog igen en massa och har roligt ändå! Åker med ett antal arbetskamrater, bara det är kul!
 
"Det började med en skruv – som var lös, 1982. 30 år senare pågår Galenskaparna och After Shave som aldrig förr. Festen är en underbar sammanfattning av alla 30 åren, med 30 nummer från alla 30 åren, som dock inte spelas på 30 minuter, snarare drygt 3 timmar. En kavalkad av minnen från förr och nu, musik ni kanske glömt och musik som kommer skapa allsång från första tonen. Alla i Galenskaparna och After Shave är med på scen på ett eller annat sätt. Vissa mer än andra… Till exempel är Kerstin Granlund inte med på scen, utan bakom, men övriga är med på scen i allra högsta grad. De ackompanjeras av en rejält blåsförstärkt Den Ofattbara Orkestern med Anders Ekdahl i spetsen."

kul resa

skulle vilja åka på denna någon gång, men brist på pengar och tid... kliver på och av tåget i Bollnäs, lämpligt!




fredag

jättemycket på jobbet, men det är like kul det med!
såg dessa när jag kom hem!


Räkgryta med sparris

2 portioner (205 kalorier per portion)

250 g grön och vit sparris

½ rödlök

½ dl matlagningsyoghurt, fetthalt 8%

1 dl vatten

½ fiskbuljongtärning

1 msk sweet chilisås

1 tsk flytande honung

½ färsk mango i tärningar eller 100 g frysta mango­tärningar

150 g lyxräkor i lag

1 msk hackad dill

Gör så här:

1. Dela den gröna sparrisen. Skala och dela den vita sparrisen. Skala och skiva röd­löken.

2. Koka upp yoghurt, vatten, buljongtärning, sweet chilisås och honung. Lägg ner sparris, lök och mango. Låt sjuda någon minut.

3. Lägg ner räkorna och servera med hackad dill på toppen.


Ratatouille med kalkonbacon och örter

4 portioner (150 kalorier per portion)

1/2 blomkål

1/2 aubergine

1/2 squash

1/2 rödlök

1 vitlöksklyfta

100 g champinjoner

1 msk olivolja

salt och svartpeppar

1 tsk torkade örter

400 g krossade tomater

1 dl hackade örter (basilika och persilja)

8 skivor kalkonbacon

1 tsk smör

Gör så här:

1. Skär blomkålen i buketter. Skär aubergine, squash och rödlök i skivor. Skala och finhacka vitlöken. Dela champinjonerna.

2. Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner alla grönsaker. Låt steka någon minut. Strö på salt, peppar, torkade örtkryddor.

3. Häll på krossade tomater och låt koka några minuter.

4. Strö på färska örter och servera med kalkonbacon som är stekt i smör någon minut.

Källa


lunch

promenad på lunchen i det fina och varma vårvädret, drygt 12 grader varmt! lugnar nerverna innan jag ska upp i Miljö- och byggnämnden


Jag har anmält mig...

Nu har jag gjort det, första tillfället är 24 april...

Tisdag

L-Å åkte till Göteborg i morse, och jag skulle träna i morse och sen till hc i Kilafors, så Lakko skulle vara hemma med Lakko, men så blev det inte. Johan jobbade idag, men Jenny var hemma och sjuk, så det löste sig ändå. Nu på kvällen packar jag till Lakko, för han ska på dagis i morgon. Jag ska träna i morgon bitti med, och sen ska jag upp i nämnden. Sen ska jag försöka komma ihåg Lakko på hemvägen... Johan jobbar imorgon med, Jenny skulle försöka åka till skolan, och L-Å kommer hem sent imorgon kväll.
 

karma




Blir mer och mer sugen...

Bulgarien kanske?
Sunset Resort, Burgaskusten Detta ställe har sushi ;) och bowling ;)
Obzor Beach Resort, Burgaskusten
Svårt att välja, och frågan är när man ska åka? Sommarlovet, då det är väldigt varmt, eller lite senare?
 

Boka pass

Tänkte boka något träningspass på Karma, men det var inte det lättaste, fullbokat!

Solig söndag!

Härligt med sol, mindre härligt att det måste blåsa så mycket... Men idag var det i alla fall 12 grader ca i skuggan. Hittade lä på bänken bredvid förrådet och satt och solade där ett tag.
Annars har jag gjort fläskkotletter, fruktsallad (som ska ätas snart) och tvättat en maskin idag.
Vi här även varit och tränat, och idag sprang jag 15 minuter på löpbandet, det ökar varje gång!

Finns kanske hos Fritidsresor med...

Gran Canaria, Bahia Feliz
Alcudia, Alcudia Pins
 
 
 

Hittade fler resor hos Ving

Arguiniguin, Gran Canaria, Sunwing Arguiniguin Seafront
Arguiniguin, Gran Canaria, Dorado Beach
Mallorca, Alcudia, Lagoon Center Apartments
Kreta, Archipelagos
 
 
 
 

Utlandsresa?

Vi har ju funderat lite smått att åka utomlands i sommar, och då tillsammans med en annan familj. Jenny vill ju också med och ställde då krav på gym.
Tittade lite på träningsresor, men såg även att det fanns "vanliga" hotell med "fitnessavdelning", och som inte behövde bli så mycket dyrare. Det kan ju även vara bra för andra i familjen...
Klicka på bilderna för information!
Fuerteventura, Playitas Aparthotel
 
Väder, Kreta
Väder, Fuerteventura

Nödig

Väcktes av en gnällande hund som ville ut i morse. Han hann inte längre än till torkvindan där han satte sig första gången. Sen sprang han ut i en av hästhagarna (ja, det är inte stängt längre till baksidan, det ska göras, när L-Å köper nytt galler, har varit så i ett halvår nu...) där han satte sig en andra gång. Sen kissade han där med, i någon minut, innan han kom tillbaka. Dum hund som tror han är instängd på framsidan...
 

lördag




äntligen helg!

känns som det behövs, och helst med sol!

syjunta




onsdag

hade bestämt med Jenny att vi skulle träna efter jobb och skola idag, men eftersom det var vattenläcka i Gävle så fick Jenny åka hem tidigt idag så då passade hon på att träna. eftersom jag hade med mig kläder så tränade även jag idag. sen tog Jenny bussen mer och tränade en gång till...
jag ska träna imorgonbitti med, vad har hänt med oss?

sol?

längtar till helgen, som verkar kunna bli fin


mat

gjorde lax med wasabitäcke i ugn idag. men helst ska man göra samma barnmat som vanligt, korv och makaroner te x.





...

Ganska less på folk...

gillar rea

var på Intersport idag och fyndade en tröja och en sportbh. provade en vinterjacka och ska nog köpa den imorgon, två storlekar mindre ;-)
 

Svenska deckare

Gillar det, vi brukar ha "myskväll" med något gott, och så blir det nog i kväll
 

Lakko

det är inte lätt att se vad som är fram och bak på Lakko


recept

recept kan vara mer eller mindre avancerade ;-)


Avicii

Avicii är ju i Stockholm, nöjer mig med detta

RSS 2.0