Jobbet

Kul på jobbet! Vi tittar på en gammal adventskalender tillsammans när vi fikar.
Resten av veckan blir det jobb hemma, då dom monterar bättre ventilation, och akustikplattor i taket i våra rum.
 

Helgen

Linda och David kom hem en vända, Davids pappa fyllde 70.
De åkte över Stockholm, där de lunchade (även OS-medaljörer måste tydligen äta 😀). Sen till Söderhamn och hälsade på Jenny. Sen till oss, och David vidare till Alfta. 
På fredagen så kom Johan och Linda till stan, så då lunchade vi på Roys. Jag slutade tidigare,  det passade bra för det håller på att monteras ny ventilation i min korridor...
Lördag förmiddag åkte Linda och l-å till Jenny med en diskmaskin som Jenny och Johan köpt tidigare i veckan. Mötte upp dom i Bollnäs så Linda tog min bil till Alfta och födelsedagskalas  och jag åkte hem med l-å.
Söndag förmiddag åkte Linda och David hem
 

Fin himmel

 

Helgen

Helgerna går alldeles för fort!
Fredag: l-å köpte med sig mat hem innan han och Johan åkte på bandy, jag fick gå kvällspromenaden.
På lördagen tänkte l-å hålla på med bilarna, så när Jenny ville ha lite sällskap åkte jag dit, packade med lite grejer till dom. Vi åkte till hundparken i Söderhamn innan vi åkte till Herte. Jenny gick till farmor medans vi tog kvällspromenaden med hundarna. Sen blev det bad I tunnan innan Jenny och Wolf blev hämtade av Åsa som jobbat och sen spelat match i Uppsala. 
Söndag: l-å monterade ny ljusramp på stora kian, promenad på stan mm
 

Kall morgonpromenad

 

Årets burkar

Årets burk är grå, den från Åhléns grön. Även Cervera hade ny burk, vinröd, och så har dom även gjort en muminburk som den också fanns på Cervera.
 

Lite nytt

Köpte ny arbetsväska på cervera, självklart med mumin på
 

Uppsala

Jenny skulle operera axeln, så jag tog ledigt för att skjutsa henne. Hon hade tid kvart över 8, så vi åkte halv 6. Kyrkan på första bilden är kliniken.
Jag gick runt på stan medans jag väntade på henne, gick först till parkeringshuset Grimhild där jag sommarjobbade 07 med mätning, det är ett parkeringshus som dom byggde lägenheter runt om, och radhus ovanpå.
Sen gick jag runt lite överallt, in i domkyrkan, fikade, handlade lite, och åt lunch. Jenny kom inte in för operation förräns strax före 11, så det blev en lång dag i Uppsala,  i snö och sen regn.
 

Söndagen

Morgonpromenad, åkte ner på stan och handlade så blev en promenad där sen.
Ekorre i trädet, Jerry blev som tokig...
 

Lördagen

Kallt men fint.
Tvättade lite och hängde ute, hängde upp belysningen i tujan, åkte till ett älgpass och plockade lite (mycket!) svamp, l-å tvättade bilar medans jag rensade svampen.
God middag och sen bad I tunnan!
 

Morgonpromenad

En solig dag, kan behövas 
 

Årets burkar

Samlar ju på burkar från Finsmakeriet som är härifrån.
Dessa är deras egen, från Åhléns och från Cervera, mumin blir nog en ny favorit!
 

RSS 2.0