Stick och vin

Ikväll var det "Stick och vin" på Scandic, åkte dit med en kollega från jobbet.
 

Supermåne

Fotat med gamla mobilen
 Med ny mobil
 

Helg

 

Morgonpromenader

Har blivit några morgonpromenader kl 5 denna vecka, när jag inte kunnat sova. Idag behövdes pannlampa, och mössa och vantar då det endast var 2 grader.
 

Arbetsdag ute

Planenheten hjälper Sofie att plantera blomplantor, 1000 st, vid våtmarken vid Björktjära. Fint väder på fm, men vi avslutade i regn.
 

Grattis Jenny!

 

Helgen

Tunnbad på fredagskvällen.
Det blev en morgonpromenad, skönt att komma ut innan det varmt. Sen åkte vi för att gratulera Jenny. Ute vid havet var det bara ca 20, i Söderhamn och hemma var det nog 26.
Tvättat hundsaker, planterat blommor och lite lökar.
 

Planenheten på tur

Planenheten gemensam resa södra Bollnäs

Kölberget (fika)

Kölberget bildar, tillsammans med Digerberget, det trånga pass som kallas för Norrlandsporten. Namnet uppkom troligen då norra stambanan byggdes mellan bergen på 1870-talet. 

Vindkraftpark Tönsen:

Projekt Valhalla består av vindparkerna Åmot-Lingbo och Tönsen och ligger i Ockelbo och Bollnäs kommuner. Projektet omfattar totalt 85 vindkraftverk, varav 58 st i Åmot-Lingbo och 27 st i Tönsen. Den förväntade årsproduktionen är drygt 1,1 TWh, vilket motsvarar årsförbrukningen av hushållsel för ca 230 000 hushål

Djupasjön-Römmaberget (lunch)

Vid bergets sydsluttning mot Djupsjön växer en av Bollnäs mest orörda skogar. Vid norra sidan av Djupsjön finns parkering och rastplats. Härifrån kan du vandra längs en stig in i urskogen. Stranden på östra sidan är blockrik och något svår att gå på. Sydsidan är mer lättgången men skogen är betydligt yngre.

Tjuvberget

Det mytomspunna Tjuvberget bjuder på en fantastisk utsikt där det höjer sig 210 meter över havet. Från den ringlande stigen vid parkeringen tar du dig till toppen av berget. Hälsingeleden går genom södra delen av området.

 

Sista dagen

Dimmig morgonpromenad, sen hade vi tid i Ljusdal kl 11. Han hade gått ner mycket på en vecka, vägde 16 kg nu. Blodprovet visade att att värdena var mycket sämre nu, och vet kunde känna vätska i buken. Hon konsulterade med en annan vet och kom sen med svaret att vi måste börja med cellgifter och några fler mediciner men att prognosen ändå var jättedålig. Fortsatte vi bara med de mediciner han gick på nu var risken stor att han kunde dö när som helst. Då kändes det bäst att låta han somna in. 
Efter första sprutan då han skulle bli lite lullig kunde vi mysa och han fick äta så mycket godis han ville (äntligen!) Sen gick det fort.
 

Bokat

Något att se fram emot 
 

Helg

Tunnbad, sen på söndag bytte vi vatten i tunnan.
 

RSS 2.0