Hallonbröd

Glutenfritt, nyttigt, spännande recept!
 

Ingredienser
■2 dl rivet äpple
■1 dl frysta hallon
■1 dl sojamjöl
■1 dl bovetemjöl
■2 dl mandelmjöl
■1 msk fiberhusk
■1 dl krossade linfrön
■1/2 dl chiafrön
■1 msk olivolja
■3 tsk bakpulver
■2 dl mjölk av valfri sort
■ en nypa salt

 

Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke.

Blanda i olja, mjölk, rivet äpple och hallon, rör om.

Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten.

Grädda ca 50 min i mitten av ugnen.

Vrid upp ugnen några grader när bröder har tio minuter kvar för att få en riktigt krispig yta.

Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0