Tävling i Hudik

Eftersom Jenny inte startade förrän 12.45 så fick Sessan gå ut en vända på morgonen, och togs in vid nio igen för knoppning mm. Morgonen var ganska fin, men sen hade vi pissväder i Hudik, regn av och till.
Vi kom väl till tävlingsplatsen vid halv tolv ca, så Sessan fick lite hö och vi gick in och tittade lite grann.
Sessan var lugn och fin ute, men blir ju så taggad inne! Skritten fick hon inte mycket på i LA:1 men ganska ok för övrigt, så hon slutade på en andra plats i första klassen där klubbkompisen Victoria vann. Jenny fick iallafall 61.842 %. På prisutdelningen stod hon mest på bakbenen, så jag missade att ta emot plaketten, men rosetten och hederspriset fick vi med oss! Plaketten kommer hem med andra Bollnäsryttare.
LA:4an går ju på lång bana så då blev det ingen collectingring och det kändes ju lite tokigt att dom skulle vara ensamma inne, annars så ska dom ju alltid vara minst två så ingen blir ensam. Hon var om möjligt mer taggad i den här klassen. Eftersom det är lagomgångar i elitdressyren i Hudik i morgon var det ju många duktiga ekipage på plats, de flesta tävlar nationellt, så Jenny hamnade på en sjunde plats på 58,78 %
Fotade, men det blev dåliga bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0