Fredan

Jag hade tagit ledigt från jobbet, L-Å jobbade halva dagen, och Jenny hade sin sista dag på sommarlovet - och då skulle vi åka till Örnsköldsvik, och Norrlandsmästerskapen i dressyr för ponny.
Strax efter 13 var vi packade och klara, så då åkte vi. Jag körde första biten, upp till Njurunda där vi stannade bakom "vägkrogen Kronan" och åt medhavd matsäck. Sessan fick lite hö, och hon passade även på att kissa, och kissa, och kissa...
Sen fortsatte vi och då körde L-Å.
Strax efter halv sju var vi framme vid stallet, som var på Solängets travbana, i närheten av ridklubben.
Så vi visade papperen, och lastade ur och fixade boxen.
 
Sen fick Sessan stå där och vila lite, medans vi först åkte till vandrarhemmet där vi skulle bo, och sen åkte och köpte mat. Fick väl maten vid halv niotiden ca. Jenny passade självklart på att ta sushi!
Åkte tillbaka till stallet, och så tog Jenny ut Sessan för att rida henne lite. Eftersom det snart skulle bli mörkt så gick vi inte till ridklubben, utan red på en ridbana inne på travbanan.
Sedan väntade vi på att Sigrid skulle komma med sitt gäng... Vi stod i samma stall som dom, Cecilia hade tre ponnyer med sig, och Sigrid hade sin hingst A´ha med sig. Eftersom Cecilia skulle tävla relativt tidigt, och dom bodde i lastbilen som stod vid stallet så morgonfodrade dom nästa dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0