Rödkålssallad med citrus och fetaost

1 blodgrape
2 apelsiner
1 liten rödlök, skivad
ca 500 g rödkål
1 granatäpple
10 katrinplommon, delade
100 g fetaost
50 g valnötter
 
dressing
2 msk olivolja
2 msk av citrussaften
2 tsk flytande honung
2 krm spiskummin
flingsalt
peppar
 
Skär ut hinnfria klyftor av grapen, dela apelsinerna. Fruktsaften sparas till dressingen.
Gör dressingen, lägg i löken. Strimla kålen. Ta ut kärnorna ur granatäpplet. Lägg upp sallad, citrus och plommon. Slå över dressingen, rör om. Strö över fetaosten, granatäppelkärnor och nötterna.
Källa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0