Svampcrepes
50 g mjöl 175 grader
1½ dl minimjölk
1 litet ägg, vispat
1 tsk olivolja
salt och peppar
Fyllning:
300 g skogschampinjoner, hackade
1 knippe salladslök, finhackat
1 vitlöksklyfta, hackad
1 burk (400 g) krossade tomater, avrunna
2 msk hackad färsk oregano
Blanda mjöl, mjölk, ägg och salt och peppar
Stek fyra pannkakor i olivoljan, lägg på smörpapper och ha det imellan pannkakorna
Fyllningen:
Lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka i fem minuter, rör då och då
Fördela fyllningen på pannkakorna och rulla ihop dom
Sätt ugnen på 175 grader, lägg över pannkakorna i en ugnsfast form och grädda i 20 minuter
Servera med överbliven fyllning och persilja
4 port / 112 kcal per port
Källa: 5:2 kokboken
Kommentarer
Trackback