Helgen mm

Sommaren kom...
Planterade jordgubbar i första pallkragen.
Morgonpromenader när det är varmt,  härligt!
Jerry har inte gjort mycket,  för varmt åt honom. L-å monterade solcell på husvagnen.
Fick tomatplantor av Jenny och Linda på morsdag,  planterade dessa i nästa paĺlkrage, blev även grattad av l-å och Johan 
 

Promenad i Segersta

Åkte till Jenny för att hämta vedklyven, passade på att ta en promenad 
 

Söndag

Promenad på vägar bakom Granngården innan vi handlade. Roligt att se nya områden i stan
 

Lördag

 

Fredag

Jenny skulle låna en sak, så hon hämtade båda hundarna efter jobbet innan hon kom. Hon stannade kvar och åt, och sen när vi skulle fika rabarberpaj (första för säsongen) kom Johan. Hundarna var ganska trötta efter en vecka på dagis...
 

Lunchpass

Körde lite hemmaträning på lunchen...
 

Morgonpromenad

Härligt med morgonpromenad,  hinner inte med det de dagar jag skjutsar Jerry. 
 

Veckan

L-å jobbar i Edsbyn några dagar denna vecka, så då skjutsar jag Jerry till dagis.
Jobbade inne på tisdag, Sigbritt visade var dom har stuga. Skjutsade även Jerry på spa, så dom fick tvätta honom och blåsa bort vinterpälsen.
Passade även på att åka till BORAB på morgonen efter att jag lämnat på dagis. Någon varm dag, passade på att tvätta och hänga tvätt på altanen. 
 

Helg igen

Och l-å fyllde år. På fredag var vi hundvakt i finvädret,  lördag regnade det så vi åkte och handlade, och var mest inne.
På söndagen var det l-ås födelsedag, och Jenny och Johan kom och fikade. Vi åkte även till hertsjö och tittade till stugorna, och fick en promenad. Hämtade mat på Selmas och åt hemma.
 

Klämfredag

Morgonpromenad innan jag ska jobba (hemma), L-å och Jerry är ledig. 
Vi såg 20 tranor, ingen ekorre, en orm (liten huggorm), tre råttor, två sniglar, fyra höns, ett får och några rådjur ocm massa olika fåglar...
 

Kristi himmelsfärd

Första covidsprutan tagen. Började helgen med Matsas, och ost och kex.
Torsdagen började med morgonpromenad, redan då var det varmt. Härligt dock med värme, 20 som varmast. Sen grillade vi med Johan, Jenny och Åsa. Avslutade med kvällspromenad tillsammans med Jenny och Åsa.  
 

Veckan

Händer inte så mycket under veckorna, vi jobbar och sen blir det inte så mycket mer. L-å har jobbat några dagar i Edsbyn,  så då har jag fått skjutsa Jerry på dagis. Har fått lite gjort iallafall, jag målade pallkragar medans l-å röjde lite i garaget. I dag har vi tvättat husvagnen.
Lite bilder, mest från helgen. 
 Bild som Johan tagit
 

Helgen

Fredag, sista april. L-å besiktade husvagnen, så jag skulle hämta Jerry. Passade på att hämta varor på Willys, hade e-handlat. 
Lördag, promenad innan vi tog husvagnen och åkte till Ljusdal,  campade med grannarna.
Jerry skötte sig otroligt bra!
 

RSS 2.0