Valbo

Det blev en snabb resa till Valbo på söndagen. Vet inte riktigt när vi åkte, men var framme strax efter tolv. Resan dit var inte så kul dock. Vägen fram till Tönnebro var det som en tvättbräda, sen delar av resterande väg. I Stråtjära stod det en lastbil nere i diket, och på E4an en liten bit efter Tönnebro låg det en buss i diket. På vägen ner var vi nästan ensamma i södergående körfält, så det var ganska lugnt. Lite mer trafik var det dock på vägen hem. Strax efter två satt vi i bilen på väg hem igen.
När vi kom till Valbo parkerade jag på baksidan, och så gick vi och åt. Från restaurangen såg man att parkeringen var fullbelagd, och bilarna väjde för snöhögar och traktorer som plogade - smått kaos. Sen gick vi snabbt igenom IKEA och Johan tog det han skulle ha. Sen gick dom till baksidan av IKEA och så kom jag med bil och transport, och då hade det hunnit blivit fullt med bilar på den sidan med.
Strax före fyra hade vi plockat ut alla sakerna ur transporten och fått in dessa, och jag hade parkerat ekipaget, så nu monteras det säng förfullt!
Johan provar kuddar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0