Torsk i ugn
Jenny går ju på en speciell diet nu när hon tränar, och ska äta torsk mm. Hittade ett recept på Tasteline.se som nästan går att använda:
4 port, 200 g 20-25 min
Ingredienser:
650 g torskfile
500 g frysta grönsaker, eller körsbärstomater, purjolök mm
salt och peppar
timjan
2 dl creme fraiche
1 msk riven citron
100 g riven lagrad ost
Tillagning:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär fisken i ganska stora bitar. Lägg de tinade grönsakerna i en smord ugnsform. Lägg fisken ovanpå. Salta och peppra och strö över timjan.
2. Blanda crème fraiche med rivet citronskal och riven ost. Bred ut över fisken. Baka i ugn ca 20-25 minuter.
2. Blanda crème fraiche med rivet citronskal och riven ost. Bred ut över fisken. Baka i ugn ca 20-25 minuter.
Serveras med ris eller bulgur
Kommentarer
Trackback