Meetings 2012

Vi åkte på två meetings detta år, hade kunnat åkt fram och tillbaka till Falun, men valde att inte göra det. Sessan fick stå i en av flera utbyggnader, med ca åtta boxar, och det gick jättebra. Vädret var ganska ok, varmt men mulet, men när Jenny skulle rida öppnade sig himlen, så under den ritten blev det inga bilder... Då lärde man sig att två kavajer kunde vara bra att ha om man hade flera starter. Vi hyrde ju en liten stuga och som tur var kunde vi elda i braskaminen så kläderna torkade. Ett kval fixades här. Dubbla banor med häst och ponny på olika sidor.
Falun
Helgen innan skolstart var det Norrlandsmästerskap i Övik, så vi valde att åka, fast det var långt. Resan gick bra, vi stallade upp på Solängets travbana som låg på andra sidan vägen mot för ridklubben och tävlingsplatsen. Vi kom fram vid sjutiden på kvällen, stallade upp Sessan med lite mat, och åkte och köpte sushi och letade oss fram till stället där vi skulle bo. Åkte sen tillbaka till stallet och så red Jenny en sväng på Sessan, det fanns ridbana inne på travbanan. Väntade även på Sigrid som skulle stå i samma stall som oss, ett litet stall för fyra hästar. Det var ju även start för häst så Sigrid hade en med sig och Cecilia två.
Lite kul sen när vi tävlade för jag tror att Sigrid och Cecilia alltid tävlade samtidig, och Jenny startade efter Cecilia :)
På lördagen åkte vi in till Övik och åt, även Jennifer med familj var där men dom bodde i stan.
En tredjeplats i NM blev det!
Örnsköldsvik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0