Lördag

Jenny blev upphämtad i Kilafors av Östlunds, och så kom dom hit. För sen åkte jag och Jenny, Karina och Matilda till Bergåkra gård på Clinic!
Vi var lite tidiga, men halv ett skulle det serveras Tacos på Hälsingevis
Det var Pär Johansson som annars jobbar som kock på Växbo krog som lagade maten. Och gott var det, fast det inte smakade som det brukar! Kan nu inte säga vad han hade för tillbehör, men lök, sallad, tillagad tomatsås, färskost, några gröna röror, rödbetor mm. Sen pratade han om närproducerad mat och matens betydelse för landsskapet.
Sen blev det gymnasieinformation och visning av stall mm för interesserade. Vi har ju sett det förut, och Jenny väljer nog inte någon hästlinje nu, så vi följde inte med.
Sen presenterade Linda Algotsson sig, och pratade lite, sen började clinicen på ridbanan.
Först red Sigrid och hennes systerdotter Carolin dressyr, då pratades det om att i fälttävlans dressyren var det inte lika svåra rörelser som i vanlig dressyr på hög nivå. Dom visade bl a ökningar och byten. Sen kom ponnyryttarna som red över bommar och cavaletti och skulle kunna gå avspänt. Sen fälttävlans ryttare som visade fälttävlanshinder, fast inomhus, smala mm. Och sist kom hoppryttarna som red vanliga hinder. Och syftet med detta var väl att visa en fälttävlan: Först dressyr, sen terräng och sen ska det finnas krafter till hoppningen sista dagen.
Det blev en lång dag! Var väl hemma igen vid halv åtta! Men en väldigt intressant och rolig dag, och kul att göra något med Östlunds!
Alla bilder från Naturlära.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0