Söndagen...

Vid halv sju så åkte vi mpt Högbo. Första gången på länge som vi åker medans det är mörkt! Jenny passade på att sova lite i bilen och vi kom fram knappt två timmar senare. När vi hade fått boxen till Sessan (efter lite strul såklart...) så skyndade sig Jenny till ridhuset och hann se Cecilia tävla. När Jenny red mot framridningen så åkte Sigrid vidare med lastbilen, mot Tullgarn, där hon skulle hämta en häst. Så vi hann ses lite!
 
I första programmet som var FEIs lagtävlansprogram skrapade Jenny ihop 53%, lite missar, men vinnaren fick bara 60% så det kändes som att dom dömde lågt.
 
Efter det hade vi ca fem timmar att fördriva, så vi åkte en vända till Hööks. Det enda vi handlade var en varsin mössa :) Eftersom Sessan stod och sov gick vi till cafeterian och satte oss där. Där träffade vi på Anna som var tävlingsledare. Men hon är även rektor på realgymnasiet så vi pratade mycket häst och skola med henne, och Jenny fick mycket att fundera på!
 
Sen var det då dags fär den andra starten för dagen, FEIs Individuella Mästerskapsprogram. Sessan gick jättebra och dom slutade på en fjärdeplats med 58.862%, trean fick 59.675% så det var nära en bättre placering! Men ettan och tvåan var oslagbara med 69 och 65%. Men en jättebra debut på Nationell nivå!, och debut i två nya krångliga program! Men Jenny tyckte dom var roliga att rida! Sigrid jämförde programmet med Grand Prix för storhästar, för detta är ju det svåraste programmet för ponny!
 
Sen blev det hemresa i regn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0