Lite mer om tävlingen

Med min planering flyter det, men det är ju inte bara jag som åker på tävling... :)
Jennys första start var 10.03. Då skulle vi åka 7.15, och det gjorde vi nästan. En timme senare var vi i Ockelbo. Vet att det inte är mer än ca 3 mil kvar till Sandviken då, men det tar längre tid än man tror. Sen skulle vi till Årsunda, som var ca en mil söder om Sandviken. Ca 9 var vi framme på tävlingsplatsen, och efter ett tag tog vi ut Sessan. Jenny red väl inte fram mer än ca 20 minuter och sen första start.

Stor bana!

Underlaget var helt ok fast det regnade och blåste regält HELA tiden! Först var det en bponny som var duktig (klassen var sammanslagen b+cponny) Och den tog ledningen och Jenny kom efter den. Dom andra ryttarna var kända namn (som man trodde skulle gå förbi Jenny) så vi lastade. När nästan alla cponnyer ridit inser vi att Jenny nog blir placerad, men får till svar att prisutdelningen blir efter att dponnyerna ridit. Så då ser vi att Jenny blir tvåa och sadlar på.

Rosett, plakett och grimma i pris!

Efter prisutdelningen är det Jenny som är först i nästa klass. Hon rider den, sen går vi och tar på täcken och transportskydd och är nästan på väg hem, för Jenny fryser så. Går för att kolla resultaten (klassen hopslagen c+dponny) och dom som rider ser väldigt duktiga ut, men Jenny leder fortfarande! (Hade kollat med sekretariatet om att man kunde få priserna och rosett hemskickade om vi åkte hem och OM det skulle gå bra...) När den sista ryttaren rider, och Jenny fortfarande leder inser vi att det blir placering igen! Springer som en tok till bilen och sadlar på igen! Nu börjar Sessan bli less och är sur, och alla är så stelfrusna så det är svårt att sadla och byta om, går tillbaka och inser att Jenny har vunnit! Då mår Jenny mycket bättre igen (trots att ridbyxorna är genomskinliga av allt regn och hon knappt kan röra fingrarna)

Rosett, plakett, och schabrak i pris!



Dåliga bilder, alla tagna med fuktig mobil :)


:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0