Fredagkväll

Vad gör man en fredagkväll, om inte åker på ridträning... :) Men vi varierade lite och åkte till Simeå istället för till ridskolan, så det tar ju lite längre tid.

L-Å hade gjort tacos tills jag kom hem från jobbet, så det var bara att äta. Funderade över ridningen eftersom det är lika kallt i ridhuset som ute och det var så pass kallt, -17 när vi väl åkte. Men Jenny ville rida, och eftersom det inte blir någon ridlektion på tisdag, så åkte vi. Planerade att åka kvart i sex och det blev väl något sådant. Klockan sju skulle Jenny rida.

När vi kom fram gick vi in i stallet och sadlade, för i Simeå var det -20! Cecilia kom också ut och gjorde iordning en ponny och red samtidigt med Jenny. Så dom red fram tillsammans. Efter ett tag kom Sigrid ut, ridanes på en annan ponny, för att hålla värmen! :)

En lektion för Sigrid kompletterar Evas lektioner jättebra, för Sigrid koncentrerar sig på andra saker! Hon tyckte iallafall att det hade hänt mycket med Sessan sen sist hon såg henne! Så det känns bra att vi åker dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0