Oopsies

Måste testa någon gång...
3 ägg
100 g färskost av philadelpiatyp
Lite salt
1 msk fiberhusk (kan uteslutas)
1 tsk bakpulver
(1 dl mandelmjöl, 1 dl solroskörnor)
  • Sätt ugnen på 200 g
  • Separera gulorna från vitorna, rör ihop gulorna med fiberhusk. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner lite salt på slutet. Vispa gulorna i annan bunke tillsammans med fiberhusk, färskost och bakpulver. ( och det övriga om man vill)
  • Vänd ner färskostsmeten i vitorna försiktigt så att luften stannar kvar i blandningen. Klicka ut på papper och grädda i 25 minuter.
  • Brödet kan ätas med vanligt pålägg, påfyllning eller pizzatopping. Som fika kan man äta med grädde och bär, eller kanel och kardemumma.
Detta blir sex st bröd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0