Fisk med avokado
4 port 200 g
Ingredienser:
- 500 g fiskfilé t ex sej
- 1 tsk salt
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 st röd paprika
- 1⁄2 dl hackad persilja
- 50 g Arla® Svenskt Smör
- 1 st avokado
- rivet skal av 1⁄2 st citroner
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°.
Skär Fisken i portionsbitar.
Lägg dem i en ugnssäker form och strö över salt.
Skala och hacka vitlöken.
Kärna ur och hacka paprikan.
Smält smöret i en kastrull.
Fräs vitlök och paprika någon minut.
Rör ner persiljan och häll blandningen över Fisken.
Stek i mitten av ugnen i 15 – 20 min.
Kärna ur, skala och hacka avokadon.
Ta ut fisken och strö över avokado och citronskal.
Servera med ris
Källa: Arla.se
Kommentarer
Trackback