Fisk med avokado

4 port 200 g
Ingredienser:
  • 500 g fiskfilé t ex sej
  • 1 tsk salt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st röd paprika
  • 12 dl hackad persilja
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 st avokado
  • rivet skal av 12 st citroner
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°.
Skär Fisken i portionsbitar.
Lägg dem i en ugnssäker form och strö över salt.
Skala och hacka vitlöken.
Kärna ur och hacka paprikan.
Smält smöret i en kastrull.
Fräs vitlök och paprika någon minut.
Rör ner persiljan och häll blandningen över Fisken.
Stek i mitten av ugnen i 15 – 20 min.
Kärna ur, skala och hacka avokadon.
Ta ut fisken och strö över avokado och citronskal.
Servera med ris
 
Källa: Arla.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0