... och sen då?

Sen fortsätter man med fas 2 och 3. Jag har (antagligen) inte gått ner allt jag vill efter vecka 12 och skriver om hur man gör då i ett annat inlägg.
Från Itrims hemsida:


Fas 2: Förbättring (vecka 12-24)

Efter de första tolv veckorna kommer vi till förbättringsfasen, som fortsätter resten av första året. Nu får du hjälp med att bygga upp nya sunda och realistiska mat- och motionsvanor. Du fortsätter att träffa din viktminskningsgrupp varannan vecka och har individuell handledning och uppföljning med din hälsorådgivare.


Fas 3: Balansfasen (år två)

Efter det första året kan du välja att forsätta det andra året, den sk balansåret. Tio jämnt spridda gruppträffar samt fortsatt individuell handledning hjälper dig att bygga upp stabilitet kring dina nya mat- och motionsvanor. Allt för att din viktminskning ska vara stabil och bestående.

 

Motion

Vi rekommenderar att du motionerar på Itrim 2-3 ggr per vecka och gör vardagsmotion till en vana. Vi har en egen motionsanläggning som är speciellt utformad för att enkelt och säkert öka både kondition och styrka. Ett motionspass tar 30 minuter. Omklädningsrum och dusch finns på varje center.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0