Mikaelas fröknäcke

1 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl majsmjöl
½ dl linfrön
½ tsk salt
½ dl rapsolja
2 dl kokande vatten

 

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt ca 30x40 cm
Blanda alla torra ingredienser och rör i olja och vatten, låt svälla ca 15 min. (Är smeten för lös så häll i lite mer majsmjöl)
Bred ut smeten tunt på plåten. Grädda mitt i ugnen ca 1-1½ h. Drag över bakplåtspappret med knäcket på ett galler och låt svalna

 

Källa: Mikaela, vår trainee

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0