Hamburgare med coleslaw

1 portion, 296 kcal
Ingredienser
  • 120 g hamburgare (9 % fett)
  • 70 g vitkål
  • 50 g morot
  • 2 ,5 msk gräddfil
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt och svartpeppar
  1. Köp en färdig pannbiff eller hamburgare i delikatessen i mataffären.
  2. Rör ihop en coleslaw: Riv vitkål fint och riv moroten på grövsta sidan av rivjärnet.
  3. Lägg grönsakerna i en skål, tillsätt gräddfil och dijon­senap och krydda med salt och ­svartpeppar.
  4. Blanda väl och servera röran till hamburgaren som steks.
Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0