Itrims tonfisksås

2 port.
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta...
1/2 tsk paprikapulver
1 tetra krossade tomater (500 g)
1 grönsaksbuljongtärning
1 burk tonfisk i vatten
1 msk kapris
rejält med nymald svartpeppar
lättkokt broccoli till servering
smörgåskrasse till garnering

1. Skala och hacka lök och vitlök. Låt fräsa i olja i en stekpanna. Tillsätt paprikapulver.
2. Tillsätt de krossade tomaterna och buljongtärningen och låt puttra en stund. Låt tonfisken rinna av och tillsätt den samt kapris. Smaka av med rejält med svartpeppar direkt ur kvarnen och garnera med smörgåskrasse.
Källa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0