Då var tiden som ponnymamma slut!

Tiden som ponnymamma började nog när Linda var ca 12 år, då vi köpte hennes b-ponny Bumble Bee. Linda började nog på ridskolan vid 7-8 års ålder, och eftersom jag inte kunde något om hästar så gick jag en hästskötarkurs och började även rida. Red i några år, men tror jag slutade när Linda köpte Bee och man fick mindre med tid. Sedan köpte Linda Felicia, och sedan Time. Under en tid hade både Linda och Jenny ponny hemma samtidigt som dom for på träning med.
 
Under dessa år har man åkt runt på tävlingar, men även träningar, runt om i länet till en början, men under de sista åren även lite längre bort. Man har blivit "hemma" på vissa av klubbarna, till Hudik har vi nog varit flest gånger, men även SORF känns hemma.
 
När man är ponnymamma till någon som tävlar så hör det ju till att man hjälper till på hemmatävlingar, och under de sista åren, som Jenny tävlade dressyr, gick vi från att arrangera lokala dressyrtävlingar till nationella, vi var ett härligt gäng under dessa år!
 
Men nu får man nöja sig med att vara "mormor" till Lindas häst, och skämma bort dom lite grann! Får se om Jenny tar upp hästlivet senare - nu är det fullt upp med skolan!
 
Första och sista ponnyn:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0