Dressyrtävling i Hudik

Morgonen borjade med att jag gick till stallet vid sex och knoppade Sessan, vid sju gick dom ut. Halv tio var på väg mot Hudik
Första klassen gick ju som förväntat... Hon stod på bakbenen och hade sig. Dåligt underlag ute eftersom det är snö och is, men dom hade tinat en bana men då var den istället jättegeggig. Och för att undvika att stressa upp Sessan gick Jenny ut när det blev prisutdelning för klassen innan. Sen startade ju Jenny som första ekipage i LA:P1an så det var bara att rida in på collectingring i ca 6 minuter innan hon fick gå in på banan.
I lagklassen började det nästan lika, men då hann dom rida fram i nästan en halvtimme, så då började ju Sessan lugna ner sig - och sen gick det jättebra! Bollnäs första ekipage var Victoria med sin nya ponny som hon har hunnit haft i fyra dagar! Båda ekipagen fick ca 65 % så då ledde BRS ett tag, sen gick Gävle-alliansen förbi. Leksand hade många strykningar i sista minuten så dom hade bara en ryttare. Men efter mycket funderingar ( och för att det ska bli en full serie som det går att kvala med) så fick dom vara med som lag ändå. Detta innebar att även BRS blev placerade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0