Häståret 2013

Häståret 2013 visade sig bli det sista ponnyåret. Vi hade pratat om hur det skulle bli när Jenny skulle börja gymnasiet, och när hon valde Real i Gävle så visste vi att Sessan skulle säljas. Men fram tills dess var vi med om mycket!
 
Bollnäs 17 mars: Första tävlingen för året, med en sur domare. Jenny red LA:P1 och blev bäst av b och cponnyer, men få startande så ingen rosett. Cecilia klubbmästare på bponny
Hudik 29 mars 1:a omg Div 1
Snö, som dom tinade med salt, så geggigt eller snöigt underlag ute. Första klassen i LA:P1 gick inte så bra, pga liten framridning, men sen i lagomgången, som gick i Lagtävlansprogrammet 2013, fick Jenny 64.69%. Även Victoria fick bra, så Bollnäs ledde länge. Slutade första utanför placering individuellt men tvåa med laget
Högbo 6-7 april, Nationell
Gick väl inte så bra, FEIs Lagtävlansprogram och Mästerskapsprogram båda dagarna. Roligt att se de stora duktiga ekipagen dock! Man inser att det är stor skillnad på regionalt och nationellt!
Mantorp 10-11 maj Nationell
Roligt att vi kunde åka på denna tävling. Vi sov hos Linda och stallade upp i henes stall. En OBS-tävling till Falsterbo mm vilket innebar de bästa ekipagen i Sverige. En upplevelse att få vara med. Resorna tog dock ca 7 timmar inkl fikastopp, så det var drygt.
Bollnäs 1-2 juni reg/nat, div 1, sista omgången
Bästa tävlingen för i år. 2:a i första klassen LA:1 på 64.32%, 1:a i lagklassen som gick i LA:P1 på 64.86%, och etta ned laget! Dag två som var nationell gick det lite sämre, då var nog båda ganska trötta!
Gripen 28-30 juni
Tävlingsplats utanför Strängnäs. Dålig möjlighet till framridning när man tävlade ute. Det var sista starten. Sessan var exemplarisk på att ha med sig borta men drack dåligt, så det kan vara därför resultaten inte blev så bra vid meetingsen som vi var på.
Tränade sen sporadiskt under resten av sommaren, sen flyttade Sessan på prov på hösten, och blev kvar där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0