Lördag/söndag i Linköping

David började jobba vid åtta och skulle jobba ett dygn. Vi andra klev upp i lugn och ro, och sen åkte vi till Mantorps travshop och Sharpman, vilket är ett måste när man är i närheten! Det blev ett snyggt schabrak...

Det blåa ridtältet hör till Shapman. Vinkraftverk i mängder i närheten...

Sen åkte vi tillbaka till Linköping och åkte till brandstationen där David inte jobbar i vanliga fall, men det var öppet hus där så brandmän från båda stationerna som finns i Linköping var där.



Jättekö till skyliften!
Vi åt lunch, sov middag och sen gick vi ut och gick lite hit och dit i stan. Vi köpte glass och kaffedrinkar på Bosses glassbar, vi gick till järnvägsstationen och vi köpte även med oss mat hem från någon kinarestaurang. Handlade även med oss lite ost och kex till kvällen.
 
På söndag så åt vi frukost och tog det lugnt. Funderade på om vi skulle göra något speciellt, men hade ärenden på Biltema och Netonnet så vi åkte dit. Sen var det dags för lunch så vi ringde ut David som låg hemma och sov, och åt på donken innan vi åkte hem. Hemresan gick på drygt fem timmar så vi var väl hemma vid halv sju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0