Konferens i Linköping

Åkte somsagt till Linköping i tisdags eftermiddag. Åt en lättare middag i Gävle, och åkte sen vidare med tåget till Linköping. Eftersom Petras Danne jobbar i Norrköping klev Petra av där. Framme i Linköping, vid 20 i nio-tiden, hämtade Linda oss och skjutsade oss till hotellet, tack gumman! Framme på hotellet serverades middag fram till nio så gick på rummen med väskorna och sen tillbaka till restaurangen där dom hade gjort i ordning två tallrikar med fisk till oss. Vi åt och tog det ganska lugnt, men sen gick vi till rummen för att sova. Nästa morgon kom Petra lagom till hotellfrukosten, sen gick vi till Konferenslokalen, där vi skulle vara resten av dagen.
På luncken som var 1½ timme gick vi ut och gick i staden, Linköping är en väldigt fin stad! Efter första dagen skulle vi bli bjuden på middag och underhållning, men jag valde att vara med Linda och David istället. Gick hem till henne och så åkte vi ut en vända till en liten hästsportaffär, sen gick vi till "Restaurang Ghingis" som serverade mongoliskt, jättegott! Extragott eftersom jag blev bjuden på maten!!
Sen gick vi hem till lägenheten och bara satt och pratade (David åkte på träning efter ett tag). Vid tiotiden gick jag hem till hotellet för att sova. Nästa dag åt vi god hotellfrukost igen innan vi gick till konferenslokalen. Efter lunchen valde vi att avvika och gick på stan lite. Vi stannade till och tog en fika innan vi gick till tåget som gich tjugo över tre.
Hemma var vi vid kvart över åtta. När jag kom hem bjöds det på mat och efterrätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0