Strömsholmstävlingarna

Vi åkte ner på fredagmorgon, åkte från Kilafors vid sju på morgonen. Fikade och tog det lugnt så vi var väl inne på området vid halv tolv ca. Började med att titta efter Falsterbostövlar till Linda, men det var slut på storlek. Tittade lite på dressyr för funktionshindrade, Nordiskt Mästerskap. Otroligt att dom kan rida fast dom är mer eller mindre förlamade, eller liknande! Sen på prisutdelningen kommer dom in till fots, vissa med rullatorer...
Sen provade Jenny stövlarna, men vet att dom är trånga för henne så hon tog någon storlek större. Linda tyckte att vi kunde köpa en storlek större till henne med.
Sen orkade vi inget mer så vi åkte till Skantzö Bad och Camping, där vi hade hyrt stuga. Åt lite mat, spelade kort och tittade på TV innan vi la oss, ganska trötta!

Lördagen dukade jag upp frukost för att få upp de andra, sen städade vi ur stugan och begav oss till Strömsholm igen. Där började det inte bra, Karina körde fast på parkeringen som är på en stor åker. Vi fick vänta ett bra tag så kom det först en fyrhjuling som försökte dra lös bilen. Då det inte gick fick en traktor komma! Men då kom vi lös. Som plåster på såren tiggde jag till mig ett inträdesband :)
Vi handlade det sista, tittade på en häst från CC i Norrköping där Linda jobbade ett tag. Hästen ledde och gick till omhoppning, men där blev den trea.
Lite senare var det ponnykür som vi tittade på och blev inspirerade av!

Bildkälla
Sen åkte vi hem, stannade (som vanligt) på MacDonalds i Västerås och åt middag och sen blev det hemfärd! Var väl hemma vid åtta ca.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0