Falun - lördag

Vi åkte vid åttatiden, för det är så enkelt att åka då innan hästarna går ut. Det kan även vara lite svalare då, och inte så mycket trafik. Vi, är alltså hela familjen inkl L-Å och Lakko!
Det innebar ju att vi var framme vid tiotiden, men vi hade ju bokat box så... Strax efter kom både Jennifer och Victoria. Dom skulle starta LA:1, Victoria även LA:P1 tillsammans med Jenny. Så vi tittade på dem. Jennifer hade startat LA:1 även på fredagen i Falun, och fick så pass bra procent dessa två gånger att hon kvalade sin ponny till ungponnychampionat i september, kul!
När Jenny var på tur för att rida första klassen, LA:P1, kom det några droppar regn, och strax innan hon startade öppnade himlen sig och regnet vräkte ner! :( , sen var det bara Victoria kvar i klassen. Men Sessan skärper sig i regn och dom fick ihop 63,158% och en andra plats (en placerad). Men hade inte Jenny kvalat nationellt tidigare hade hon med detta resultat gjort det!
I andra klassen som var FEIs inledande... frös nog Jenny så mycket, så det gick inget vidare. Så då gjorde vi klart i stallet och åkte till stugan vi hyrt för att äta och torka kläder!
Det regnade hela kvällen, otur, eftersom vi hade tillgång till pool!
Lite bilder från dagen, när det regnade blev det bara mobilbilder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0