Lördagen

Jenny sov gott som vanligt och hade lite svårt att kliva upp. Det blir ju lite långtråkigt när man är borta på meeting, eftersom man är på plats redan, och men har ju ingen brådska direkt!
Men vi åkte till stallet. Jenny hade ju Cecilia där, och även en kompis till Cecilia var med. Även Hanna som skulle tävla sina ponnyer, tävlar för Gävle men har stuga i Vallsta, var med till Ö-vik.
Jennifer från Bollnäs kom på lördagmorgonen. Dom skulle träna på att sova borta med Delice, eftersom hon har kvalat till ungponnychampionat, och ska tävla i Falkenberg i september. Dom hade tappat bort sin nummerlapp så vi lånade ut en sådan, sen åkte L-Å och jag till Naturkompaniets outlet som fanns i närheten. 
Sen åkte vi och åt lunch, hittade ett passande ställe:) Köpte även med mat till Jenny
Sen gick vi mellan stallet och ridklubben och tittade på Cecilia och Jennifer när dom tävlade.
Det konstiga sen var att Sigrid och Cecilia startade nästan samtidigt, båda dagarna! Och Jenny efter Cecilia, båda dagarna...
Så dom började göra iordning hästarna, och sen gick Cecilia och Jenny först, och sen Sigrid till tävlingsplatsen.
På lördag var det första "deltävlingen" i NM, och det var en LA:4. Solen gassade och det var jättevarmt. Jenny red fram lite för mycket, så Sessan blev lite seg. Hon blev fyra och Cecilia trea. Sigrid vann sin klass.
NMklasserna dömdes av tre domare, så det kändes som att dom krävde lite mer, lite som om det var nationellt.
När vi väl kom tillbaka till stallet kissade Sessan för första gången i Ö-vik, inte lätt att göra sitt bästa om man är nödig...
Senare på kvällen åkte vi in till Örnskölsvik för att äta. Jennifer med familj bodde i närheten av resturangen vi åkte till, och vi andra åkte i Sigrids lastbil!
Innefrån lastbilen
Utsikt från resturangen, hoppbacke mitt i stan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0