Coleslaw
Något som är gott till grillat kött, stekta laxbitar, ja till mycket, är coleslaw. Jag byter gärna ut potatisen mot den.
Coleslaw
200 g vitkål
1 morot
(½ vit lök)
1 dl creme fraiche
½ dl majonäs
1 tsk fransk senap
½ tsk salt
½ krm svartpeppar
- Finstrimla vitkålen (osthyvel går bra)
- Riv moroten
- (Skala och finhacka löken)
- Blanda de övriga ingredienserna, och blanda ihop med kål och morot. Låt stå svalt i några timmar.
Coleslaw
200 g vitkål
1 morot
(½ vit lök)
1 dl creme fraiche
½ dl majonäs
1 tsk fransk senap
½ tsk salt
½ krm svartpeppar
- Finstrimla vitkålen (osthyvel går bra)
- Riv moroten
- (Skala och finhacka löken)
- Blanda de övriga ingredienserna, och blanda ihop med kål och morot. Låt stå svalt i några timmar.
Kommentarer
Trackback